Про влив медприпарату на плод дитини

Есть ответ
Пол: женский. Возраст: 30 лет. В мене є дівчинка 5 років ми всією сімєю вживали припарити протигельмінтні, а саме я вживала пірантел череж тиждень я випадково взначала що вагітна так як появилася затримка в місячних підскажіть будь ласка чи неповливає даний припарат на плод динити

Ответы врачей

Палыга Игорь Евгеньевич

Палыга Игорь Евгеньевич

В перші два тижні вагітності ще не повністю сформовано маточно-плацентарний кровообіг, тому теоретично негативного впливі на плід бути не має. Головне спостерігати за розвитком вагітності в динаміці, в 10-12 тижнів пройти перший скринінг.