s-tegza | 2016-08-24 14:48:17

Виділення з полових органі у дитини

Доброго дня. Дочці 5 місяців, помітила виділення з полових органів рожевого кольору не багато трішки була капризна сильно плакала потім заспокоїлась, температури не було на наступний день все пройшло. Коли пісяє не капризує тобто реакції нема. Ввела цвітну капусту і думаю чи не може бути така реакція на неї. Підскажіть будь ласка що робити? І чи варто хвилюватися?

Ответы врачей 1

1247
Шевелева Анна Евгеньевна
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: Киев, клиника "Добробут", ул. Святошинская, 3б.

Доброго дня!

Страви прикорму  не впливають на характер виділень зі статевих шляхів. Нові страви, які ви вводите в раціон дитини, можуть впливати на роботу травної системи (характер випорожнень, коліки тощо), при непереносимості окремих страв можливий висип на шкірі. 

Щоб з'ясувати, в чому полягає причина появи рожевих виділень зі статевих шляхів дитини, зверніться на огляд до дитячого гінеколога. 

Бажаю здоров'я вашій дитині!

 

 

 

 

 

Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.