Андрій | 2017-01-12 12:05:58

Проблема з бронхами

Доброго дня звертаюсь до вас з такою проблемою з бронхами, десь місяць тому застудився перехворів потім почало турбувати перчіння і бронхах ні температури і бульше нічого, звернувся до месцевого лікаря оглянула ні температури ні храпів нічого не виявила виписала (Ацестад 600)приймав напротязі 10 днів особливих змін не замітив, після свят знову почали торбувати бронхи перчіння, болі кольки при дихані, також при кашлі відчіваю щось в бронхах проте неможу відхаркати це мокротиння та біль в спині, підкажіть що це може бути і що приймати(Після виликої кількості теплихчаїв і прийому інгаляції на травах стає легше)

Ответы врачей 1

11
Журавель Сергей Николаевич
Журавель Сергей Николаевич
семейный врач
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Киев, "Клиника Образцова"
Телефон: 050 352 96 49 , [email protected]

Довготривалий прийом ацетилцистеїну( ацестаду), може призвести до злущування епітелію бронхіального дерева, на даний момент рекомендую утриматися від будь яких відхаркувальних засобів та розпочати прийом сиропу Рапітус по 10 мл. - 3 рази на добу ( 5 - 7 днів) та кетотіфену 1 таблетку - 2 рази на добу (5 -7 днів).

Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.