Вікторія | 2017-08-15 22:09:41

Рецидив ендометріоїдної кисти

Добрий день. Мені 20 років.16.03.2016 було проведено операцію з приводу ендометріоїдної кисти лівого яйника,виписали пити Ярину,пропила рік,далі пробували вагітніти проте киста виросла знову на тому самому яйнику.Зараз виписали Візан на 4 місяці.Скажіть будь ласка,чи доцільно буде робити стимуляцію і ВМІ після Візану,чи слід робити лапароскопію? Дякую.

Ответы врачей 1

128
Силаева Ольга Петровна
Силаева Ольга Петровна
репродуктолог, акушер-гинеколог
*
Адрес: г. Киев, МЦ «ADONIS Family».
Добрий день! Якщо киста більше 3 см, це може завадити стимуляції та самій програмі ВМІ. Тоді спочатку потрібно буде пройти лапароскопічне лікування, а потім стимуляцію та ВМІ. З повагою, Силаєва Ольга Петрівна, лікар-репродуктолог.

ВХОД или регистрация

Забыли пароль?

Войти с помощью:

Вход или РЕГИСТРАЦИЯ

Нажимая «Зарегистрироваться»
вы соглашаетесь с правилами пользования

Войти с помощью:

Назад