Ілона | 2017-08-27 12:13:52

Побічний ефект

Доброго дня! Мій діагноз хламідія цитомегаловірус уреаплазма. Лікування : пірогенал 5 уколів через день,юнідокс солютаб 7 днів по 1 т.2 р.на д.та гевіран 400 по 1 т. 3 р.на день 5 днів.на другий день після прийому юнідоксу проявилась ВСД. Яка не турбувала уже сім років? Чи скасовувати лікування підскажіть?

Ответы врачей 1

242
Мазка Василиса Васильевна
Мазка Василиса Васильевна
акушер-гинеколог
*
Адрес: Киев, МЦ "Into-Sana", ул. Нижний Вал, 49а
Добрий день.ні продовжуйте лікування

ВХОД или регистрация

Забыли пароль?

Войти с помощью:

Вход или РЕГИСТРАЦИЯ

Нажимая «Зарегистрироваться»
вы соглашаетесь с правилами пользования

Войти с помощью:

Назад