оля | 2017-12-29 10:58:21

пластина

добрий день у мене питання таке до вас в 2014 в листопаді зламала голеностоп з осколком поставили пластіну ,до цьоьго часу перебувала на заробітках і хочу в 2018 виймати пластину ,у мене одне тільки переживання чи виймуть у мені всі шурупи чи можливо за цей час вже все заросло костними наростами,я невідчуваю властини почуваюсь добре вона мене нетревожить мені 38 років,дякую.

Ответы врачей 2

1864
Котюк Виктор Владимирович
Котюк Виктор Владимирович
травматолог / ортопед
*
Телефон: 068-321-42-87, 044-449-35-64

Заросло, але виняти можна. Просто, складніше. Якщо буде видалятись легко, видаляється все. Якщо щось не виймається іноді краще лишити якийсь 1 гвинт ніж пів ноги розворочувати. Хірург вирішує в кожній ситуації під час операції, як буде краще. 90%, що видалиться все, але якщо дуже складне видалення, то іноді доводиться щось лишати.

3308
Гужевский Игорь Витальевич
Гужевский Игорь Витальевич
травматолог / ортопед
*
Телефон: 288 01 25; 067 408 21 27
Взагалі видалення цілком можливо. Для більш однозначної відповіді потрібно побачити свіжі рентгенограми місця перелому. Конт тел 067 408 21 27.

ВХОД или регистрация

Забыли пароль?

Войти с помощью:

Вход или РЕГИСТРАЦИЯ

Нажимая «Зарегистрироваться»
вы соглашаетесь с правилами пользования

Войти с помощью:

Назад