Оксана | 2018-01-03 23:05:14

Licoderm від псоріазу

Доброго дня,скажіть будь-ласка чи такий препарат як "likoderm"для лікування поріазу є ефективним і не шкідливий(Дуже вже хороші по всюди відгуки про нього)?хворію на псоріаз і такий препарат був би справжньою нахідкою для мене.але хотілося б попередньо заручитися думкою професіонала. . Дякую завчасу

Ответы врачей 1

12245
Бабушкин Александр Аврамович
Бабушкин Александр Аврамович
дерматолог, венеролог, сексолог
*
Телефон: 8 (097) 0017623, 8 (0462) 936226
Тільки зовнішнє лікування не буде ефективним. Якщо препарат має сертифікат відповідності та входить в протокол лікування, то він не зашкодить.

ВХОД или регистрация

Забыли пароль?

Войти с помощью:

Вход или РЕГИСТРАЦИЯ

Нажимая «Зарегистрироваться»
вы соглашаетесь с правилами пользования

Войти с помощью:

Назад