Будь ласка, підкажіть, чи не зашкодить 4-місячній дитинці (на ГВ), якщо я буду користуватися кремом...

Есть ответ
Будь ласка, підкажіть, чи не зашкодить 4-місячній дитинці (на ГВ), якщо я буду користуватися кремом з ретінолом. І взагалі - яких кремів не можна

Ответы врачей

Березовская Елена Петровна

Березовская Елена Петровна

Ні, не зашкодить. Креми, практично, можна любі.