Лілія | 2019-02-19 07:49:30

Застуда

2 тижні назад я захворіла, у мене боліло горло , потім почався сухий кашель, який було нелегко припинить, потім додалась температура 37-37.2, яка була у мене 3-4 дні. Я звернулась до лікаря , у легенях він нічого не почув, приписав ліки і аналіз крові. Я лікувалась і вчора вдень відчувала себе прекрасно. Але ввечері у мене знову 37.1 , було жарко. Сьогодні зранку я прокинулась через те, що мене морозило , температура 37.5 уже + ламає. Я почала кашляти і почало боліти у сонцесплетінні між грудьми. Також там болить , коли ковтаю. Що це може бути? Допоможіть, будь ласка.

Ответы врачей 1

1247
Шевелева Анна Евгеньевна
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: Киев, клиника "Добробут", ул. Святошинская, 3б.
Доброго дня, вам потрібно повторно звернутись на огляд до лікаря з такими скаргами. Після огляду лікар може поставити діагноз і призначити лікування. Одужуйте!
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.