Віталій | 2019-04-24 08:21:50

Серце

Добрий день! Мені 35 років. Граю футбол, активно працюю, задишок не маю. Серце ніколи не боліло, але зробив УЗД серця(генетично в сім’ї порок серця). Висновок УЗД: Помірне збільшення лівого передсердя. Пролапс мітрального клапана І ст. з регургітацією І ст.. Ідіопатичне розширення аорти в ділянці синусів. Функціонуюче «овальне вікно» до 5 мл.. Наскільки серйозні проблеми із здоров’ям? Чи потрібні зараз якісь дії щодо мого серця?

Ответы врачей 1

123
Дитковский Игорь Александрович
Дитковский Игорь Александрович
кардиолог, кардиохирург
*
Адрес: г. Киев, Украина, Национальный институт сердечно-сосудистой хирургии им. Н.Амосова НАМН
Телефон: 044 275 61 48
Добрий день! Вам показано лише спостереження раз в рік-два, лікувати нічого не потрібно.

ВХОД или регистрация

Забыли пароль?

Войти с помощью:

Вход или РЕГИСТРАЦИЯ

Нажимая «Зарегистрироваться»
вы соглашаетесь с правилами пользования

Войти с помощью:

Назад