Була затримка місячних на 10 днів, пішла на УЗД, лікар - я Вас вітаю -...

Есть ответ
Була затримка місячних на 10 днів, пішла на УЗД, лікар - я Вас вітаю - ви вагітні. Приблизно 5-6 тижнів, 9 мм, серцебиття ритмічне. Але! але.. я не планувала цю дитину, та і не відчувала що вагітна, ніяких "симптомів" вагітності небуло. Почуваю себе і зараз нормально, але ж ті 6 тижнів поки я почула цю новину я провела у свому звичайному життєвому ритмі - 5 перельотів за 4 тижні, кава, пиво, вино, туди-назад. Тепер от знов мінімум 6 перельотів, 2 зних по 10 годин. І ще я трошки зловживаю боді-білдінгом і фізичними навантаженнями. Фактично моя дитина 6 тижнів цього пережила, найбільше мене зараз хвилює як це на неї вплинуло.. Буду вдячна за відповідь.

Ответы врачей

Березовская Елена Петровна

Березовская Елена Петровна

Перельоти на ранніх термінах вагітності не шкідливі, хоча сам стрес зміни обстановки, недосипання не дуже добрі для вагітності. Заняття боді-білдингом необхідно припинити, але можна робити прості фізичні вправи без нагрузок. Якщо вагітність прогресує, то це означає, що ваш організм готовий до неї і все у вас поки що в порядку. Начніть прийом фолієвої кислоти по 0.4 мг в день (пів таблетки)