| 2013-10-18 17:25:40

Була затримка місячних на 10 днів, пішла на УЗД, лікар - я Вас вітаю -...

Була затримка місячних на 10 днів, пішла на УЗД, лікар - я Вас вітаю - ви вагітні. Приблизно 5-6 тижнів, 9 мм, серцебиття ритмічне. Але! але.. я не планувала цю дитину, та і не відчувала що вагітна, ніяких "симптомів" вагітності небуло. Почуваю себе і зараз нормально, але ж ті 6 тижнів поки я почула цю новину я провела у свому звичайному життєвому ритмі - 5 перельотів за 4 тижні, кава, пиво, вино, туди-назад. Тепер от знов мінімум 6 перельотів, 2 зних по 10 годин. І ще я трошки зловживаю боді-білдінгом і фізичними навантаженнями. Фактично моя дитина 6 тижнів цього пережила, найбільше мене зараз хвилює як це на неї вплинуло.. Буду вдячна за відповідь.

Ответы врачей 1

30776
Березовская Елена Петровна
Березовская Елена Петровна
акушер-гинеколог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: Mount Sinai Hospital , clinical research coordinator, director
Телефон: 000-000-000
Перельоти на ранніх термінах вагітності не шкідливі, хоча сам стрес зміни обстановки, недосипання не дуже добрі для вагітності. Заняття боді-білдингом необхідно припинити, але можна робити прості фізичні вправи без нагрузок. Якщо вагітність прогресує, то це означає, що ваш організм готовий до неї і все у вас поки що в порядку. Начніть прийом фолієвої кислоти по 0.4 мг в день (пів таблетки)
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.