Оля | 2021-03-23 18:14:08

Роды с узким тазом

Добрий день, у мене перша вагітність, на 22 тижні діагностували ИЦН так як довжина шийки матки була 27 мм, поставили песарій. Сьогодні на 37 тижні його зняли, ледве вийняли лікарка казала о Боже яка ти там вузенька, боліло все капець як руки свої пхали, я от думаю як тоді дитинка вилізти має як песарій тяжко доставався. До всього ще й таз вузький 23, 28.5, 29.5, 20 в 1 триместрі міряли, а на кесарів розтин через вузький таз не хоче відправляти. Полежавши сьогодні на тому кріслі, а ще більше почала переживати за дитинку як він пройде через той вузький таз, як йому не нашкодити.

Ответы врачей 1

28
 Тараненко Юлия Васильевна
Тараненко Юлия Васильевна
акушер-гинеколог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: МЦ «Гармония здоровья», г. Киев, гинеколог-эндокринолог.
Телефон: 097 662 51 96
Доброго дня, хвилюватися так точно не потрібно, лишню хвилювання це стрес для Вас і дитини. Все залежить від ваги дитини, розміру голівки і родової діяльності. Зазвичай у кого була ІЦН , шийка відкривається шаидко і вона еластична, це вже є плюсом під час пологів. Головне не панікувати, а таким висловам - раджу не звертати увагу!
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.