| 2013-10-18 17:25:40

Доброго вечора. у мене до Вас велике прохання- розясніть, будь ласка, результати моїх аналізів

Доброго вечора. у мене до Вас велике прохання- розясніть, будь ласка, результати моїх аналізів. справа в тому, що ми з чоловіком плануємо народити дитинку, але так як у мене болів правий яїчник, то спочатку пішла до лікаря. взяла вона у мене аналізи, сказала, що матка в порядку, а от на Узі почалися "дива".у мене був 8 день циклу і на правому яїчнику виявилося багато фолікул, найбільший із яких був 17 мм. лікар ще попитала, чи були у нас в роду близнята-двійнята, чи болять у мене груди перед "критичними днями", і сказала таку фразу - і де ти набаралася того, а от чого, не пояснила. ще за результатати аналізів - написано, майже все поле вкрите лейкоцитами, а на дослідженні цитологічних мазків загадкові для мене літери - діагноз - екзоцувирний, якщо я правильно розібрала написане. призначили мені орнідазол,спринцування ротоканом, кліон д-100 і гінофлор. прочитала я всі інстуркції до тих ліків - і там такі страшні хвороби описані. Скажіть, за результатами тих аналізів - у мене якась страшна хвороба? завадить вона народити малятко? дуже Вас прошу, не пропустіть моє запитання, хоча і довге воно таке. але мені дуже страшно...невже діток у нас не буде? заздалегідь вам вдячна.

Ответы врачей 1

30776
Березовская Елена Петровна
Березовская Елена Петровна
акушер-гинеколог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: Mount Sinai Hospital , clinical research coordinator, director
Телефон: 000-000-000
У вас немає ніякої страшної хвороби, і я зовсім не поважаю лікарів, які лише вміють наводити страх, лякати і робити мудрий вираз обличчя спасителя, не маючи при цьому достатнього рівня знань. Якщо ви вирішили вагітніти, то почніть прийом фолієвої кислоти, і вперед до мрії.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.