| 2013-10-18 17:25:40

Добрий день.Вітаю вас з Новим роком та Різдвом Христовим

Добрий день.Вітаю вас з Новим роком та Різдвом Христовим!Перша дитина народилась в 1993 р. В 8 років сину поставили діагноз Атаксія Фрідрейха.Найближчим часом плануєм другу дитину Порадьте будь-ласка що попити, щоб по можливості виключити неврологічні проблеми.Дякую.

Ответы врачей 1

30776
Березовская Елена Петровна
Березовская Елена Петровна
акушер-гинеколог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: Mount Sinai Hospital , clinical research coordinator, director
Телефон: 000-000-000
Це спадкове захворювання, тобто таке, яке передається з покоління в покоління. Поскільки це аутосмно рецесивне хромосомне захворювання, то ви обоє, разом з чоловіком, маєте ушкоджену хромосому 9 (дев"яту хромосому). Це означає, що у вас 25% шансів мати поражену даним захворюванням дитину. Тому в даному випадку ваша дитина і ви повинні пройти дослідження кариотипу. Треба будти впевненим, що ваша дитина має саме цей вид атаксії, а не інший.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.