Доброго дня.Потрібна кончультація

Есть ответ
Доброго дня.Потрібна кончультація. Кілька років тому виявили ерозію шийки матки. До родів казали не заморожувати. Змінила лікаря. Настоює на зомороженні, але перед тим сказав здати аналіз на папілома вірус. Виявили. Призначив лікар мені уколи в слизову шийки матки "Леферон". Плюс внутрім"язево цей лікарство. За власною ініціативою перездала аналіз в іншій клініці. Там не виявили....Кому вирити?Чи безпечно колоти ці уколи?Чи варто заморожувати ерозію, якщо планую народжувати дитину десь на початку наступного року.З повагоюТетяна

Ответы врачей

Березовская Елена Петровна

Березовская Елена Петровна

Про ерозії читайте в розділі Лікар для профі, Гінекологія. Не всі ерозії потрібно лікувати