| 2013-10-18 17:25:40

Добрий день! Хочемо народити другу дитину

Добрий день! Хочемо народити другу дитину. Оскільки в минулому довго не могла завагітніти, був ендометріоз, і зараз зразу завагітніти не вийшло, гінеколог рекомендувала мені дюфастон і вітамін Е у другій половині циклу. Що я й вживаю. Але, питання: можливо, Ви порадите якісь вітаміни абощо й моєму чоловікові. Оскільки лікар сказав, що спермограма в нього не дуже хороша (багато нерухливих чи неживих сперматозоїдів). Але жодного лікування чомусь не призначив. Крім того, чоловік ось взимку грипом хворів. Можливо, варто чимось активізувати його репродуктивну систему теж?

Ответы врачей 1

30776
Березовская Елена Петровна
Березовская Елена Петровна
акушер-гинеколог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: Mount Sinai Hospital , clinical research coordinator, director
Телефон: 000-000-000
Ці препарати нічого спільного не мають з лікуванням ендометріозу. Якщо сперма не дуже добра, то потрібно вияснити причину, чому вона не добра, і спробувати відкорегувати проблему. Скільки років ви не можете завагітніти.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.