Добрий вечір!Я вже вам писала

Есть ответ
Добрий вечір!Я вже вам писала. Не може завагітніти 7 місяців. В мене питання, чи може вплинути на зачаття те, що в мене матка загнута назад?І ще я здавала мазок на цитологію і аналіз показав група 2(дискератоз шийки матки). Я вже пролікувалась(мені виписали свічки віферон). По словам лікаря лікування почало діяти. Знову здала контрольний аналіз група залишилась 2, а дискератоз пропав. Лікарка сказла, що це не перешкода вагітності. Я хочу знати ще вашу думку. Дуже чекаю відповіді.

Ответы врачей

Майоров Марк Вениаминович

Майоров Марк Вениаминович

Температура не може бути весь час на протязі доби однаковою. Навіть рост і вага на протязі доби дещо змінюються.

Майоров Марк Вениаминович

Майоров Марк Вениаминович

Можливо,не було. Або була після 14-го дня. Я,зазвичай, раджу своїм пацієнткам користуватись вимірюванням базальної (ректальної) температури.

Майоров Марк Вениаминович

Майоров Марк Вениаминович

На мій погляд, те, що Ви повідомили,дійсно, не є перешкодою для вагітності. Також "те, що в мене матка загнута назад" не можете бути причиною ненастання вагітності.