Добрий день. Скажіть будь-ласка чи може норколут зашкодити при дермоїдній кісті

Есть ответ
Добрий день. Скажіть будь-ласка чи може норколут зашкодити при дермоїдній кісті. Дякую.

Ответы врачей

Березовская Елена Петровна

Березовская Елена Петровна

Дермоїдну кисту потрібно видаляти. Гормони краще не приймати