Чи можу я бути вагітною за таких обставин?

Есть ответ
Пол: женский. Возраст: 23 года. Доброго дня. Мені 23 роки, маю дитинку 1рік і 5міс. 3 місяці тому поставили ВМС. Останні місячні почались 22 липня і тривали 4 дні, зарас 5 різних тестів показують чіткі дві смужки. Також болять і збільшились груди, дуже чутливі соски, трохи нудить, паморочиться в голові. Сьогодні була на вагінальному УЗД, виявилось, що спіраль випадає – вже знаходиться в цервікальному каналі. Вагітність не підтвердили, жовтого тіла не видно взагалі ніде і сказали прийти через тиждень, що може вагітність є, але дуже маленький термін. По УЗД: матка- положення anteflexio, розміри тіла матки – 60,0 * 54,6 * 63,0, V 108см у кубі; ендометрій – 10,3 мм, секреторний; шийка матки – 37,7 * 35,0 * 38,0, V 26,6 см у кубі; правий яєчник – 34,4 * 18,5 * 31,6 V 10,5 см у кубі; лівий яєчник – 32,6 * 20,7 * 29,0 V 10,2 Скажіть будь-ласка яка вірогідність того, що я можу бути вагітна? І чи може такий мій стан бути проявом якоїсь хвороби. Дуже переживаю – якщо вагітна, хотілося б зберегти. Дуже чекаю відповіді.

Ответы врачей

Порхун Василь Васильович

Порхун Василь Васильович

Добрий день! Якщо спіраль дійсно в цервікальному каналі вагітність може бути. Тест на вагітність дуже чутливий. Якщо хочете знати напевно здайте кров на ХГЧ. Коли буде приріст на 60 % значить ви вагітні.